top of page
concorso

Concorso Car Wash

Fie că dorești o spălare simplă, o curățare profundă sau un tratament de detailing complet, echipa noastră își folosește experiența îndelungată pentru ca autoturismul tău să primească atenția și grija de care are nevoie. Ne pasionează mașinile și procesul de a le face să arate cât mai bine posibil, iar acest lucru se reflectă în fiecare acțiune.
 

Precizie. Atenție. Dragoste pentru mașini.

spalatorie sector 1 concorso
program concorso

Program

08:00 - 21:30

locatie concorso

Locatie accesibila

Bd. Aerogarii 42

cafenea clienti

Cafenea

Cafea si bar

magazin sswissvax

Magazin Swissvax

Unic importator 

swissvax

Reprezentăm Swissvax, brand internațional, extrem de popular în rândul pasionaților de mașini,  recunoscut pentru produsele sale de detailing de înaltă calitate, fabricate în Elveția. Acest lucru înseamnă pentru noi un motiv suplimentar să menținem un standard ridicat de precizie și atenție în tot ceea ce facem, pentru ca automobilul tău să fie mereu strălucitor.


Suntem unic importator în România al produselor premium ale mărcii, iar personalul nostru este atestat în Elveția pe detailing. Brandul este un garant al calității unei întrețineri auto de lux. Un exemplu elocvent este ceara ceramică Swissvax, pe care o folosim. Acesta este unul dintre produsele de top de pe piața internațională de profil și nu lipsește de la niciunul dintre concursurile de eleganță auto.

Swissvax impune exigența

Află mai multe despre Swissvax:

Servicii

Polishare și ceruire SWISSVAX

Polish-ul auto este un proces de revitalizare a vopselei. Elimină zgârieturile fine, perfecționează aspectul mașinii și o pregătește pentru o eventuală ceruire. Cu ajutorul produselor de calitate pe care echipa noastră le folosește, mașina ta va avea parte de o adevărată recondiționare.

Procedeul de polish auto cuprinde 3 tipuri de polish Swissvax, fiecare cu granulație diferită, fiind finalizat cu ceruire, pentru menținerea vopselei în cele mai bune condiții. Ceruirea solidă oferă o protecție deosebită împotriva agenților atmosferici și chimici (praful, aciditatea ploii etc.) și are o durată a protecției de peste 4 luni (în funcție de ceara aleasă).

detailing swissvax
tratament hidrofob

Pachetul "Quick Refresh"

Tratament hidrofob, pentru creșterea vizibilității pe timp de ploaie sau ninsoare, aduce avantaje evidente pentru șofer, indiferent de vreme sau anotimp.

 

Sunt tratate geamurile laterale față, oglinzile exterioare și parbrizul cu o soluție ce împiedică formarea peliculei de apă. La o viteză de peste 60 KM/H, în funcție de aerodinamica parbrizului, picăturile de apă vor aluneca în afara geamurilor, permițând astfel o mai bună vizibilitate în condiții de ploaie și ninsoare. Astfel, se vor proteja și ștergătoarele, nefiind necesară folosirea îndelungată a acestora.

Spălare exterioară

Spălarea autovehiculelor se efectuează cu instalație WashTec, touchless, de ultimă generație. Procedeul se efectuează în mai multe etape, după cum urmează:

  • Curățarea impurităților se efectuează fără atingere, cu soluție ecologică cu pH scăzut. Se curăță toate părțile autoturismului, inclusiv roțile și contraaripile.

  • Opțional, se poate alege curățarea jantelor cu soluție împotriva prafului.

  • Opțional, se poate spăla și motorul, cu ajutorul unui degresant special.

  • Spălarea cu 2 emolienți ecologici care înlătură impuritățile rămase în urma prespălării.

  • Spălarea cu 2 tipuri de șampon auto.

  • Spălarea fără atingere, numai cu jeturi de apă sub înaltă presiune.

  • Ceruirea autoturismului cu ceară fierbinte de înaltă calitate.

  • Opțional, tratamentul cu teflon.

  Uscarea autoturismului.

 • La ieșirea din instalația de spălat, se șterg pragurile ușilor și portbagajului, se curăță geamurile cu soluție specială, iar anvelopele se lustruiesc cu Rotabrill. La fiecare spălare exterioară este inclusă spălarea preșurilor din față.

spalare exterioara auto

Curățarea interiorului

Procedeul de curățare a interiorului constă în:

 • Aspirarea mochetei cu ajutorul unui aspirator cu 3 trepte de viteză. Acest procedeu urmărește eliminarea prafului și a impurităților.

 • Se sufla praful, firmiturile si murdaria cu un pistol cu aer presurizat.

 • Bordul, fetele de usi, pedalele, scaunele, ecranele, etc. se curata cu o carpa umeda.

  • Se curata geamurile cu o carpa speciala umeda.
 • Presurile din covor se curata cu un aparat special iar cele din cauciuc sunt spalate cu apa sub presiune.

curatare tapiterie auto

Tratament piele SWISSVAX

Pentru a-și păstra aspectul și calitățile, finisajele din piele necesită o îngrijire deosebită, care are rolul de a preveni deshidratarea. Pielea deshidratată își pierde elasticitatea, se întărește și devine casantă. Rezultatul: eroziuni premature și fisurări care dau un aspect de uzat și vechi.

Tratamentul pielii se face în doi pași:

 • Curățarea cu soluție cu pH neutru, în așa fel încât să nu atace pielea.

 • Folosirea unui balsam special, care intră rapid în piele și o face elastică și moale.

 • Opțional, se poate trata cu grăsime de elefant (Elephant Leather Preserver - European Museum Formula).

tratament piele auto
bottom of page