top of page
concorso
reparatii indoituri concorso

PDR - Paintless Dent Repair

Bucuresti

Dacă vă confruntați cu indoituri pe caroseria mașinii dvs. și căutați o soluție eficientă și economică, atunci PDR este răspunsul de care aveți nevoie. La Atelier Concorso, vă oferim servicii de înaltă calitate în domeniul PDR, iar echipa noastră de specialiști este pregătită să readucă mașina dvs. la forma inițială, fără a fi necesară revopsirea.

Ce este PDR și Cum Funcționează?

PDR, sau repararea indoiturilor fara revopsire este o tehnică modernă de reparare a caroseriei care permite îndepărtarea indoiturilor fără a fi necesară revopsirea elementelor. Această metodă se aplică atât panourilor din aluminiu, cât și celor din oțel și este ideală pentru o gamă largă de avarii, de la loviturile de grindină până la tamponările ușoare.

Prin intermediul unui ansamblu special de tije și ventuze, experții noștri în PDR lucrează meticulos pentru a reda forma inițială a caroseriei, păstrând în același timp vopseaua originală intactă. Cu PDR, uitați de costurile și timpul asociate revopsirii și reveniți rapid pe șosea cu mașina dvs. ca nouă.

Repara-ti indoiturile fara revopsire

Care sunt avantajele PDR față de metoda clasică?

  • Păstrarea Vopselei Originale: Vopseaua originală a mașinii dvs. nu va fi afectată în timpul procesului de reparare.

  • Lucrare Rapidă: Echipa noastră execută lucrările de PDR într-un timp mai scurt decat indreptarera, chituirea si revopsirea elementului.

  • Transparență Totală: Nu există costuri ascunse sau surprize neplăcute.

pdr concorso bucuresti

Reparatie parbriz

Scopul principal al reparării parbrizului este restabilirea integrității sticlei auto și oprirea definitivă a extinderii avariilor. Parbrizele autovehiculelor sunt frecvent supuse impactului cu pietre sau alte obiecte lansate cu viteză, cauzând avarii de diferite dimensiuni, de la ciobituri la crapături. Fără o intervenție promptă, aceste avarii la parbriz pot duce la deteriorarea completă, necesitând înlocuirea parbrizului.
Procesul de reparare a parbrizului include următorii pași:

  1. Crearea unei perforații minuscule la locul impactului pentru eliminarea fragmentelor fine și asigurarea accesului în cavitatea din stratul de sticlă.

  2. Peste punctul de impact al pietrei, se aplica un dispoztiv care face vacum, permitand astfel extractia aerului dintre cele doua straturi de sticla!  

  3. Injectarea sub presiune a unei rășini speciale destinată reparatiilor de parbriz, care umple chiar și cele mai mici fisuri.

  4. Polimerizarea rășinii prin expunerea la raze ultraviolete (naturale sau de la o sursă artificială), consolidând permanent zona afectată

  5. Finisarea reparatiei parbrizului cu un instrument adecvat, nivelând suprafața reparată cu restul parbrizului.

bottom of page