Despre noi

Concorso este un atelier format din oameni cu personalități diferite, uniți de aceeași pasiune intensă pentru automobile. Avem o experiență de lungă durată în domeniu, dar ne caracterizează entuziasmul tinereții și mijloacele moderne prin care putem obține rezultate ireproșabile. Tratăm fiecare mașină cu respectul pe care suntem convinși că îl merită, de aceea am pus bazele unuia dintre cele mai dotate ateliere de restaurări din România, cu hotel auto și spălătorie care se ridică la același standard înalt al calității. În demersul nostru, am investit la fel de mult sufletește precum am făcut-o financiar, iar acum ne dedicăm timpul unei pasiuni căreia i se cuvine din plin. 

Fă cunoștință cu echipa Concorso

Alex și Andrei Ciocârlan sunt doi frați care, în 2011, au readus la viață vechiul atelier al tatălui lor, pe care l-au aliniat unui nou concept. Garajul Francez a fost un proiect auto hibrid, în care cei doi au reparat atât mașini contemporane, cât și oldtimere. Dincolo de specializarea în restaurări și modificări, Alex și Andrei au pus bazele unei comunități de pasionați. Au organizat și au participat la evenimente specifice, dezvoltând prietenii și colaborări de durată, iar acum continuă la Atelier Concorso tradiția unei munci impecabile.

Ovidiu Toma este inginer și un pionier al dezvoltării și implementării de tehnologii inovatoare în industrii precum cea aerospațială, prelucrarea metalelor și automotive. Cu un portofoliu remarcabil de premii și brevete pentru invențiile lui din domeniul informaticii, a dezvoltat constant business-uri de succes la nivel global. Chief Executive Officer al CryptoDATA Tech, a patentat o rețea de comunicații securizată, implementată cu succes în multe domenii de activitate.

Dar, mai presus de toate, Ovidiu, care este și fost campion național la automobilism și raliu-viteză, a lansat, în martie 2022, primul concept al unui supercar electric cu modul blockchain dezvoltat integral în România. De curând, a devenit principalul acționar al echipei RNF Aprilia – actualmente CryptoDATA RNF – și partener oficial al Campionatului Mondial de MotoGP.

ATELIER & HOTEL AUTO

str Horea Cloșca si Crișan, nr. 5, Otopeni, Ilfov

 0744140160

 

SPĂLĂTORIE

Bulevardul Aerogării, Nr. 42, Sector 1, București (lângă OMV Băneasa)

0726769228