Decarbonizare

HIGH PERFORMANCE CAR CARE

Carbon Cleaning


Decarbonizarea cu hidrogen presupune inserarea printr-un furtun, dintr-un generator de hidrogen, în admisia de aer, a hidrogenului care intră peste tot pe unde ajunge aerul. Acesta provoacă o ardere completă a combustibilului, curățând toate impuritățile de pe componentele interne.

Scopul este curățarea componentelor interne ale motorului, indiferent dacă acesta este pe benzină, GPL sau diesel. Curăță sistemul de admisie, sistemul de evacuare și unele componente blocate precum DPF-ul, EGR-ul sau turbina.

Veți obține un rulaj mai silențios și uniform al motorului, dar și un demaraj mai bun. Problemele mecanice sau electrice nu vor fi rezolvate, pentru acestea fiind nevoie de o vizita la un service.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru dedicat decarbonizării:

WWW.CARBONCLEANING.RO

Concorso - Importatorul oficial SWISSVAX™ în România 🇷🇴


Oferim polishare și ceruire SWISSVAX, tratament geamuri Aquapel, curățat interior, spălat exterior, curățat tapițerie, tratament piele SWISSVAX, aplicare folie de protecție VentureShield by 3M, tratament teflon pentru exterior, huse de interior/exterior la comandă, perne pentru roți (anti-aplatizare anvelope), uleiuri/consumabile AMSOIL, decarbonizare motor Carbon Cleaning.

 

Serviți o cafea în timp ce mașina dumneavoastră este spălată.


12 camere de supraveghere pentru protecția dumneavoastră, a mașinii și a bunurilor dumneavoastră.


Ne place ca toți cei care ne trec pragul să aibă parte de cel mai bun tratament, zero stres și servicii complete.